image6

Om oss

Runt Hörnet startades 2012 av Elin Sjöström som uppfyllde sin dröm om en egen salong. Mycket har hänt sedan dess, hon har köpt en till salong som hon sedan sålde för att grannlokalen på Nybrogatan blev ledig så då såg hon möjligheten att istället kunna ha en större salong vilket gjort att hon kunnat anställa fler frisörer som alla är handplockade av henne. Hennes vision som hon haft sedan starten 2012 är något hon hållt fast i.
Varje kund ska få sin tid och kvalité av duktiga uppdaterade, inspirerade frisörer som har god tid på behandlingarna vilket utgör ett härligt klimat både för dig som kund och frisör.

 

Runt Hörnet är ett kreativt  företag som alltid strävar efter utveckling och nytänkande så det kommer alltid att hända nya saker hos oss. I dagsläget finns vi i Sundsvall, Timrå och Stockholm. 
Att vara kund på Runt Hörnet innebär att du sätter stort värde på ditt hår där du vill bli omhändertagen av väl utbildad personal i en trivsam, lättsam och samtidigt personlig miljö med ett gäng härliga kreatörer som alltid ser lösningarna i allt och ständigt påväg framåt.

Varmt Välkommen!