image6

Kombinerad tjänst som VD-assistent och receptionist Runt Hörnet

Sundsvalls modernaste frisörsalong med nya lokaler på bästa läge i centrala Sundsvall växer och söker nu en receptionist/assistent för att underlätta och förbättra verksamheten.

Om tjänsten:

Receptionist
Som receptionist hos Runt Hörnet har du en nyckelroll som ansikte utåt och första kontakt i de flesta ärenden som inkommer salongen. Du kommer genom ditt arbete i receptionen dagligen möta kunder både genom fysiska besök i salongen, via telefon och mail. Du ansvarar bland annat för att ta emot alla kunder, boka in behandlingar, svara på frågor och välkomna bokade kunder med en god kopp kaffe och ett trevligt ansikte. Däremellan ansvarar du för daglig skötsel och renhållning i salongen såsom diska, vika handdukar, sopa golv och underhållsstäda. Du är också ansvarig för salongens lager vilket innebär beställningar, uppackning av varor, inventering och iordningställande av hyllor. Som receptionist ansvarar du också för ärenden och övriga uppgifter som krävs för verksamheten.

Assistent
Du assisterar VD i den dagliga driften av salongerna. Hantera post, sortera och administrera räkningar, ansvara för kassahantering och kontanthantering såsom bankning och bokföringsunderlag samt hålla ordning och reda i pärmar och på elektroniska dokument. Du sköter mail och övriga meddelanden som inkommer salongen och besvarar dessa alternativt vidarebefordrar enligt ök.

Social media manager
Fotografera, planera flöden och sköta inlägg på salongernas sociala medier. Hantera meddelanden, PM och kommentarer på sociala medier och besvara alternativt vidarebefordra meddelanden. 

Kompetenskrav

Körkort och tillgång till bil
God social förmåga
Serviceinriktad och positiv
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
God förmåga att formulera dig i skrift
Organisatoriska färdigheter
Administrativa färdigheter
Grundläggande kunskaper i fotografering
Grundläggande kunskaper i Office
Grundläggande administrativa kunskaper i Instagram och Facebook
Intresse för skönhet och hårvård


Om dig:

Du är en glad och positiv person med stort intresse för kundservice. Du gillar att ha många bollar i luften och kan hålla flera arbetsuppgifter igång samtidigt. Du har ett naturligt ordningssinne och ett öga för detaljer. Du trivs med att jobba i grupp och tycker att det är roligt att hjälpa andra. Du är noggrann och strukturerad och förstår vikten av dina arbetsuppgifter. Du vill lära dig nya saker, vågar testa dig fram och tar egna initiativ. Vi söker dig som har skinn på näsan men är ödmjuk och gillar samarbete. Du är lyhörd på din omgivning och ett naturligt öga för att se vad som behövs i nästa steg.

Vi erbjuder:

Sundsvalls modernaste salong med fina nyrenoverade lokaler på bästa läge i centrala Sundsvall. Vi är en härlig grupp och ett starkt team där alla hjälps åt och samarbetar för en optimal arbetsmiljö. Runt hörnet är en fartfylld arbetsplats där alla har fullt upp och tempot är högt. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats som ständigt utvecklas och växer. Ibland har vi tid för reflektion men oftast går dagarna i ett. Många dagar flyter fint och strukturerat men det kan hända att det är kaos. Kunderna är glada för det mesta men vi är alltid beredda på att hantera det motsatta. Vi är stolta över vår arbetsplats och vår salong och strävar alltid efter att ligga i framkant.

Tjänstens Omfattning: 80-100% enligt ök
Arbetstid: 8-17 eller enligt ök
Lön: Enligt ök
Arbetsställe: Sundsvall. Tjänsten är stationerad i Sundsvall men innefattar administrativt arbete såsom mail, sociala medier, beställningar osv för samtliga salonger.

För att söka tjänsten skicka personligt brev & CV till elin@runthornet.se